Lieve mensen

Laat ik mij even voorstellen:

Ik ben Lisette Peeters, medium en ik help graag mensen met hun problemen.
Geboren in Genk en heb mijn jeugd dan ook in As doorgebracht tot mijn 21ste.
Ik woon dan nog altijd in België, maar bedien ook mensen in Nederland. Ik wil jullie dan ook,alvast bedanken om mijn verhaal te lezen en te delen.

Ik ben een natuurmens.
Dat heb ik vanaf mijn geboorte mee gekregen van mijn oma.

Mijn oma was ook altijd in potjes en pannetjes aan het roeren om te zoeken wat wel en niet goed was voor een bepaalde ziekte of schaafwonden of oordruppels, zalfjes …enz.
Ik heb deze microbe nu ook te pakken en ik doe ook alles met heel veel liefde en zeker met mijn hart.

Snel tevereden ben ik niet want als ik iets wil moet het ook heel heel goed zijn anders breng ik het niet uit.
De zalven die ik gebruik zijn ook van uit de natuur ontstaan. bv het Sint Jans kruid daar maken we oordruppels en Sint Jans zalf van. Dit help voornamelijk voor spierpijn, schaafwonden en littekens van een operatie.

Als je er eens mee bezig bent wil je maar steeds meer ontdekken en steeds meer mensen helpen die iets hebben waar ik iets voor kan maken. Met een goed gesprek weet ik vrijwel meteen een toepassing.
Als dit niet werkt dan blijven we verder proberen want de natuur heeft zoveel variaties dat er wel een oplossing moet zijn.

Ik wil ook heel dicht bij de natuur blijven omdat het belangrijk is dat we terug gaan naar de natuur.
De natuur heeft zo veel te bieden. Waarom zouden we dan naar het chemische gaan?
Maar daar heeft iedereen zijn vrije keuze in.

Ik ben begonnen met boorwater voor onze ogen uit te wassen zowel voor mens als dier. Dan ben ik naar de goedsbloem getrokken en Sint Jans bloem gegaan en zo hebben we al een heel gamma bij elkaar gemaakt om een variatie aan aandoeningen te kunnen bestreiden met de dingen die er in de natuur voorhande zijn.

Als er tussen de producten niet een oplossing voor jou staat dan ga ik voelen en kijken tijdens een intake gesprek naar jouw persoon zelf. Op basis daarvan maak ik een middel wat voor jou een oplossing zou kunnen bieden. Zo niet ga ik verder kijken.

Lisette Peeters
Medium

Ik kan ook heel goed aan voelen wat mensen willen en waar ze naar toe willen gaan .
Ja, ik heb dan ook nog de gave gekregen om een medium te zijn, wat niet altijd zo gemakkelijk is om er mee leren om te gaan.

Je moet jezelf heel goed beschermen om niet te veel mee naar huis te nemen, anders hou je dat niet vol.

Ik kan pijnen wegnemen op afstand of bij mijn thuis. Natuurlijk werkt het beter wanneer ik u behandel bij mij thuis met direct contact want dan komt het veel beter tot zijn recht.
Vroeger moesten ze daar voor bidden om dat te doen, maar dat moet ik niet ik krijg het doorgestuurd door mijn handen en mag het aan jullie geven wat je nodig hebt.

Ik doe het met heel veel liefde en help graag mensen daarom ben ik hier op aarde.
Wij zijn de voorbodes van de nieuwe tijdskinderen want die moeten het waar gaan maken als wij er niet meer zijn.

Ik heb wel bij Civan een studie bij gedaan kruidengeneeskunde om alles zo zuiver mogenlijk te houden en als ik het niet weet eens in de kruidengeneeskunde te gaan kijken en te voelen als het dan ook wel juist is.

Kijk vrijblijvend rond op mijn website en bekijk de nieuwsberichten, ook op facebook post ik mijn nieuwste bevindingen.

Groetjes Lisette Peeters
Oma’s natuur product